Je zit de hele dag met je handen in het deeg, je creëert de mooiste gebakjes en je kan het zo nu en dan nog proeven ook! Het klinkt als een droombaan, nietwaar? Bakkerij Tetteroo biedt die gelegenheid aan en in deze blog gaan we de voordelen van het werken bij een bakkerij op een rijtje zetten.

De voordelen van werken bij bakkerij Tetteroo

De onregelmatige werktijden bij bakkerij Tetteroo zijn ideaal voor mensen die absoluut geen 9-tot-5-mentaliteit hebben en dromen van een baan waarbij ze ’s nachts werken. Voor hen zijn de onregelmatige en ongewone werktijden een voordeel. En niet te vergeten; iemand die ’s nachts werkt, krijgt een toeslag op zijn of haar salaris.

Mensen worden al blij van de geur van versgebakken brood, laat staan van een prachtig gebakje waar jij als bakker al je liefde in hebt gestopt. Veel mensen worden instant vrolijk als ze gebak zien en eten en al helemaal bij die van bakkerij Tetteroo. Als er op een verjaardag geen taart is, ontbreekt er toch iets. Dat je als bakker mensen blij kunt maken met iets wat jij hebt gemaakt, is wel erg mooi! Bakkerij Tetteroo zal je dan ook zeker niet teleurstellen in dat geval en ervoor zorgen dat jij zeker zal terugkeren.

Als banketbakker of patissier ben je creatief bezig. Natuurlijk maak je de producten die vast in het assortiment zitten, maar vaak kun je ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Als het herfst wordt, kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar welke ingrediënten en smaken de klant wil en verwacht. Denk maar aan pompoen en kastanje.
Ook bij bepaalde bestellingen kun je je creativiteit de vrije loop laten. Als een klant een verjaardagstaart bestelt voor een meisje dat 8 jaar wordt, kun je zelf invullen hoe je die taart gaat afwerken: maak je strikjes van marsepein, decoreer je de taart met chocolade rozen of maak je er een kleurrijke taart van door verschillende soorten fruit te gebruiken? Bij bakkerij Tetteroo zijn er genoeg mogelijkheden.